BRANDVEILIG SYSTEEM

SNELLE RENOVATIE

ENERGIEBESPAREND

HOGE ISOLATIEWAARDE

MILIEUVRIENDELIJK

BRANDVEILIG SYSTEEM

ENERGIE BESPAREND

HOGE ISOLATIE WAARDE

Hoe werkt het Renovatiesysteem?

Op een makkelijke en snelle manier de binnenmuren opbouwen én met dezelfde handeling de wand tegelijkertijd isoleren? Dit lijkt te mooi om waar te zijn maar het kan met het Celbet 200 systeem.

Heeft u geen spouwmuur of is het niet mogelijk om spouwisolatie toe te passen?
Dan kan het Celbet 200 systeem wel een oplossing bieden. Met de geïsoleerde lijmblokken van Celbet, kan een gevel gemakkelijk na geïsoleerd worden. De wanden worden aan de binnenkant tegen de buitengevels geplaatst.

De Celbet 200 is een renovatie systeemRd 3,36
Afmetingen: 600 x 200 x 200 mm (L x H x B)

Veiligheid

Gebruiksvriendelijk

Met dit systeem bouw je binnen een handomdraai je binnenwanden én kun je tegelijkertijd je wanden isoleren. Doordat het Renovatie Lijmblok een geïntegreerde isolatie heeft, hoef je op de bouwplaats alleen nog maar de blokken te stapelen. De Blokken zijn licht van gewicht en gemakkelijke op maat te zagen met een handzaag. Er gaan slechts 6.5 blok op één vierkante meter, dus er kan snel een groot oppervlak geplaatst worden. De Renovatie Lijmblokken dienen gelijmd te worden met lijmmortel of met een PU-Steenlijm. Worden de Blokken gemetseld met een specie mortel? Dan verliest het zijn isolatiewaarden omdat de specie mortel een koudebrug is.

Dankzij het gebruik van duurzame en milieuvriendelijke materialen draagt dit bouwproduct veel bij aan een gezond leefklimaat. Zo bouwen we samen aan een schone en mooie toekomst!

Comfort

Dankzij het gebruik van cellenbeton in combinatie met een isolatie van steenwol, hebben we een kant- en klaar renovatiesysteem ontwikkeld. Cellenbeton heeft de goede eigenschappen dat het damp open en accumulerend is, het voordeel hiervan is dat het een hoog isolerend vermogen heeft.

Steenwol isolatie is net als cellenbeton accumulerend en damp open, beide producten hebben geen last van krimp of uitzetting wat scheurvorming voorkomt.

Door het samenstellen van deze twee bouwmaterialen die zich al tientallen jaren bewezen hebben, ontstaat er een hoogwaardig product met een comfortabel leefklimaat.

Vragen over Celbet?