100% RECYCLEBAAR

HOGE ISOLATIEWAARDE

ENERGIE BESPAREND

SNELLE VERWERKING

DAMP-OPEN

100% RECYCLEBAAR

DAMP-OPEN & ACCUMULEREND

SNELLE VERWERKING

Geïsoleerd bouwsysteem voor nieuwbouw

Celbet Compact 350

Isolatieblokken van Celbet Benelux is een innovatief bouwsysteem met een hoge isolatiewaarde. De Isolatieblokken, ook wel Thermoblokken, zijn gemaakt van milieuvriendelijke en duurzame materialen namelijk Cellenbeton en een Minerale wol. Beide materialen zijn accumulerend, vochtregulerend en dampopen. Dankzij deze samenstelling is er een hoogwaardig bouwproduct ontstaan met een Rc-waarde van 5,0 tot 7,5 M²/ KW.

Tijdens het ontwikkelen van dit bouwsysteem is er gekeken naar hoe we de gemiddelde bouwtijd omlaag kunnen krijgen. Hierin zijn we geslaagd, het bouwsysteem bestaan uit een binnen- en buitenmuur met daarin een kern van Minerale Steenwol. Op deze manier kunt u dus de complete buitengevel in één handeling bouwen. Als u klaar bent met het bouwen met dit unieke systeem is uw bouwproject wind- en waterdicht en kunt u beginnen aan de afwerking.

Voordelen van Cellenbeton Isolatieblokken

Milieuvriendelijk en duurzaam bouwproduct

Thermoblokken van het Celbet- Compact 350 systeem zijn opgebouwd uit een binnen- én buitenmuur van Cellenbeton met in de kern een isolatie van minerale wol. Met een blok van het Celbet Compact 350 systeem plaatst u in één handeling een geïsoleerde  buitengevel!

Dankzij de goede eigenschappen van Cellenbeton en de isolatie van minerale wol is er een hoogwaardig bouwproduct ontstaan. Beide materialen hebben géén krimp of uitzetting waardoor er geen scheuren of kieren zullen ontstaan en u geen energieverlies heeft. Zowel Cellenbeton als Minerale Isolatie zijn 100% recyclebaar waardoor beide milieuvriendelijke bouwmaterialen zijn.

 

Snel en gemakkelijk bouwen

Dankzij het innovatieve bouwsysteem bespaart u aanzienlijk in tijd en geld omdat u zowel binnen- en buitenmuur plaatst én tegelijkertijd de buitenwand isoleert. De blokken zijn compact en licht in gewicht. Hierdoor zijn de blokken goed hanteerbaar en snel te verwerken wat de bouwtijd zal verkorten. Als alle Isolatieblokken van Celbet Benelux geplaatst zijn is uw bouwproject klaar voor de afwerking!

Bouwen voor een gezonde leefomgeving

Door het gebruik van Cellenbeton met een isolatie van minerale wol is er een duurzaam bouwproduct ontstaan. De Cellenbeton Isolatieblokken zijn accumulerend, vochtregulerend, dampopen en hebben een hoge isolatiewaarden. Al deze goede eigenschappen dragen bij aan een comfortabel leefklimaat.

De accumulerende eigenschap van het materiaal draagt bij aan de hoge isolatie waarde. Accumulerend wilt zeggen dat iets opgeslagen wordt om op een later tijdstip te gebruiken. In uw woning of bedrijfspand is dit zeer waardevol. In de winter wordt er op deze manier warmte opgeslagen en weer afgegeven op het moment dat de temperatuur in een ruimte daalt. Hierdoor kunt u uw stookkosten omlaag brengen. In de zomer werkt dit andersom. Dankzij de bouwmaterialen blijft uw woning of bedrijfspand langer koel.

Om een gezonde leefomgeving te creëren is het belangrijk om te bouwen met materialen die dampopen en vochtregulerend zijn. De lucht in een  woon- of werkruimte mag niet te vochtige maar ook niet te droog zijn. Door te bouwen met de Cellenbeton Isolatieblokken is er een natuurlijke vocht- en warmteregulering mogelijk. Hierdoor kan het pand als het ware ademen en kunnen er geen vochtproblemen ontstaan. Op deze manier hoeft u niet te investeren in dure systemen om de vochtregulatie te optimaliseren.

Bovenstaande punten zorgen voor de hoge isolatiewaarde van het Cellenbeton Bouwsysteem. Hiermee draagt het bij aan een beter milieu én kunt u flink besparen op uw energiekosten. Met de Cellenbeton Isolatieblokken van Celbet Benelux bouwen we samen aan een beter en schonere toekomst!

Ook slimmer bouwen?

Heeft u interesse in het Celbet compact 350 systeem? Neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier.

Liever meteen persoonlijk contact?

Vragen over Celbet?